På gång på Hagateatern

Till hösten 2022 startar vi upp igen! Mera info med tider om upptaktsträff kommer!!
Flera grupper är igång sen tidigare och repeterar i teaterns lokaler och föreställningarna är en saliga blandning av olika genrer. Här följer vad som är pågång just nu.

TEATERSKOLAN
Alla teaterskolegrupper börjar till hösten igen med nya föreställningar. 

VUXENGRUPPER.

Kalenderflickorna
Den nakna sanningen om kvinnor som kan, vill och törs!
Långt ute på den engelska landsbygden där allt rullar på i gamla invanda hjulspår, sysslar den lilla lokala husmodersföreningen med harmlösa aktiviteter för att fylla ut en ganska trist och händelsefattig vardag. När maken till en av föreningens medlemmar drabbas av cancer väcks idén om att samla in pengar till det lokala sjukhuset. Men hur ska man gå tillväga för att locka bygden att öppna plånböckerna?  Det här är en pjäs om att ta vara på livet och att våga följa sitt hjärta. Text Tim Firth, Regi Carina Eriksson. Premiär januari 2023

Musikgruppen
Arbetar med sång och musik ibland direkt till olika förestälningar men planerar även egna musikcafeer.

Arturo Ui
Vuxengrupp arbetar med den tyska dramatikern Bertolt Brecht uppsättning av Arturo Ui. Den berättar om uppkomsten av Arturo Ui, en fiktiv Chicago-mobster från 1930-talet, och hans försök att kontrollera blomkålracket genom att hänsynslöst avskaffa oppositionen. Regi Parviz Nassiri. Premiärdatum inte satt ännu!!