12 mars, repetion, besök av ref-o samverkansgruppen

Vi började dagen med att prata om Marias lilla bebis Milo Malakias som kom några veckor för tidigt. Nästa vecka ska hon komma och visa upp honom. Det blir spännande!

 Sedan är det ju också snart dags för vår praktikant Hanna att få sin lilla bebis, närmare bestämt den 7 april. Det händer mycket i vår grupp just nu snart två småttingar. Men än så länge är Hanna med i gruppen!! Vi startade med några rejäla uppvärmningsövningar för att riktigt komma igång i kroppen.

uppvarmningkristina
Kristina dansar loss
goranolleuppvarmning
Olle, Göran och Mia likaså...
Efter fikat kom Lasse som är fritidsledarkonsulent inom LSS fritid-Köping. Han var med oss hela dagen för att se hur långt vi kommit. Lasse kommer att ha en roll i pjäsen och kommer att var med och träna längre fram. Under dagen kom även vår vikarie för Maria och var med när vi repade. Kristina Snow heter hon och har varit och tränat röst och sång med oss tidigare. Sista timmen hade vi även besök av referens- och samverkansgruppen som var inbjudna att se några repetionsscener. På förmiddagen repeterade vi nästan hela pjäsen. Alla hjälptes åt att plocka fram scenografi och kläder. Vi börjar få rutin på det nu. Vi använde också ljus och musik när vi repade.
cesariofunderar
Cesario/Viola är fundersam om hur hon ska få Orsino att förstå hennes kärlek till honom.
malvoliobrev
Malvolio hittar ett kärleksbrev
instruktioner
Sara och Olle får instruktioner till scenen.....

olletobiastranar
...där de fått för mycket i sig och somnar....

På eftermiddagen bestämde vi vilka scener vi skulle visa för våra besökare. Vi repeterade dem några gånger innan det var dags.
genomgang
Dagen gick alldels för fort! Men det var jätteroligt att visa våra scener för alla som var där.