Änglabloggen

 • 29 juni - Sommarfest med LSS

  2023-08-04
  Sommarfest med LSS i Folkets park. Tack Lillemor och Lasse för arrangemanget. Supertrevligt. Lekar, fika, hästklappning och så höjdpunkten Karoeoke med Johan Ljungqvist. 
  Många av Änglarna var uppe och sjöng på Folkets parks innescen.
 • 22 juni - sommaravslutning på Blåsippsvägen.

  2023-08-04
  Den 22 juni var det dags för årig sommarasvlutning med grillning (vi jobbade en vecka till men passade på eftersom några redan hade semester från och med midsommarafton) Det bidde fint väder, lite bad i vattenspridaren, ett härligt gäng och god mat.
 • 16 juni - Dans med Susan

  2023-08-04
  Den 16 juni en suoervarm dag, den sommaren då juni var som varmast kom Susan och jobbade med dans igen. Det bidde koreografi till Diggelo diggeley sen testade vi och bollade ideer kring sjöjungfruarnas korografi. Jobbade vidare med koreografin när de förlorade pojkarna gömmer sig bakom träden, och testade lite krigarposer. En härlig dag bidde det.
  Susans Sara var oxå med.  
 • 3 juni - Musikschlaget

  2023-08-04
  Änglarna deltog med pausunderhållning under tävlingen Musikschlaget som arrangerades på Folkets hus i Köping lördagen den 3 juni. Vi spelade en scen från Peter Pan. Dessutom så tävlade ett gäng Änglar om titeln att gå vidare till den stora finalen som ska hållas i höst. Det var Olle, Petra, Carina, Sofie, Cicci, Johan och Smällkaramellerna. Alla kom två och vinnare blev en kille från Örebro. Bra kämpat i tävlingen.
 • Nya dansskor

  2023-08-04
  Så var det äntligen dags att beställa nya dansskor till Änglarna. Vi har fixat en förvaring med namn så att alla lätt kan se vart deras skor är. 
  Här ska dansas ordentligt!!
 • 6 maj - dans med dansLola

  2023-08-04
  Den 6 maj var Danslola på besök. Vi jobbade med battle, Hipphopp och lite blandat.
 • 30 mars - dans med Martina

  2023-08-04
  Den 6 april kommer danspedagog Martina Wessman som en stormvind. På tre timmar hade vi haft uppvärming, gjort två hela koreografier, påbörjat en tredje och gjort avslappning. Tack Martina för engergin, kraften och inspriationen. Nu har vi början på en krigarkoreografi som går under namnet båten, en piratkorografi samt början på ännu en för piraterna. 
 • 9 februari - dans med Susan

  2023-08-04
  Den 9 februari var Susan hos oss. Hon gav oss inspiration kring olika figurer i Peter Pan . Vi jobbade med "Kurragömmalek bakom träd med de Förlorade pojkarna", Peter Pan, Krokodilen, Krigarna och Sjöjungfruarna. 
 • Januari - Uppspel på mässa

  2023-08-04
  I januari blev vi inbjudna av Vård och omsorg att spela upp scener ur Peter Pan på Forumteatern. De hade en mässa med syfte att locka personal att arbeta inom Vård och omsorg. Vi var på Hagateatern hela dagen, spelade upp scenerna två gånger och blev bjudna på sallad.
  Smällkaramellerna var oxå med och uppträdde.
 • 16 december julavslutning med julbord.

  2023-08-04
  Den 16 december hade vi årlig julavslutning med Änglarna. Vi lagade julmat tillsammans, dukade, förberedde och käkade julmat. 
  Vi hade julklappsbyte. Vi fick besök av en Druiderna Henry Hurle orden som gav Hagateatern en check på 5 000 kr för att föreningen gör ett bra arbete för barn, ungdomar och vuxna. 
 • 9 december Julfest

  2023-08-04
  Den 9 december var det dags för Hagateaterns årliga julfest. Änglarna deltog med scener ur Peter Pan.
 • 25 november- Firar Patrcios pension

  2023-08-04
  Den 25 november kom Thomas och Patricio till oss och vi firade att han hade fått gått i pension.
  Thomas hade bakat fantastiska tårtor som vanligt och bjöd alla Änglarna. Ni är fantastiska Thomas och Patricio och vi tycker sååå mycket om er. 
   
 • Oktober - Teater Trasdockorna

  2023-08-04
  Vi åkte till Örebro för att titta på föreställningen Trasdockorna. 
 • Augusti - mera impro

  2023-07-06
  Läsa texten ur Peter Pan boken och testa scenerna på golvet. Alla är med och improviserar och hittar på ideer och alla testar alla roller.
 • Augusti - Vi improviserar vidare på Peter Pan

  2023-07-06
  Vi drar igång efter sommsruppehåll och kör lite Peter Pan improvisationer. Läser boken och gör scener från den.
 • 1 juli - Sommaravslutning på Blåsippsvägen

  2022-07-13
  Den 1 juli hade vi traditionsenlig sommaravslutning hos Maria på Blåsippsvägen. Grillat och jordgubbar och glass till efterätt. Många valde oxå att prova att bada spa. Nu tar vi en välförtjänad semster och ses om fem veckor med ny energi och krafter att hitta nån ny historia att arbeta med.
 • Juni- Sommarfest i Folkets park

  2022-07-13
  Den sista torsdagen innan semestern var vi alla bjudna till daglig verksamhets sommarfest i Folkets park. Så kul att träffa alla i daglig verksamhet. Det blev femkamp som Lasse och Lillemor höll i samt underhållning av Hagateaterns musikgrupp. Såklart stod Änglarna längst fram och dansade till sist var golvet fullt av folk. 
  Vi blev även bjudna på fika. Och så träffade vi Mia Wikman vår älskade lilla primadonna som har gått i pension. Härligt att se henne så pigg.
 • April - Ny Ängel i gruppen

  2022-07-13
    Vi hälsar Mohammed välkommen till Änglarna. Han kommer från Hedemora och vi har träffat honom på teaterfestivalen Draken. Nu har familjen flyttat till Köping och han är sugen på att spela teater här. Ska bli spännande att lära känna honom. 
 • April - Teaterresa till Eskilstuna

  2022-07-13
  Vi tog en tur till Eskilstuna och tittade på föreställningen Platsa. Lasse och Hansa var med oss under dagen och körde varsin buss. Tack Pelle Mårdh för att ni bjöd in oss, så kul att se teater!
   
 • Sista föreställningen-tårta

  2022-07-13
  Thomas bjuder oss på fantastisk tårta när vi har spelat den sista föreställningen av Utvandrarna. Fyra års arbete är över. Nu väntar städning och undanplockning.  
 • Mars-april 2022 - FÖRESTÄLLNING UTVANDRARNA!

  2022-07-12
  Äntligen är det dags och efter fyra år får vi äntligen visa publiken Utvandrarna. Bra publik tillströmmning med tanke på den pandemi som nyss varit. Ca 1 500 personer såg Utvandrarna och vi är nöjda. Skeppet Charlotta har äntligen kommit i hamn. 
     
 • Mars - sång med Elina

  2022-07-12
  Elina är tillbaka och jobbar med sången in i det sista!
 • Mars - PR

  2022-07-12
  Affischen klar och  marknadsföringen är i full gång. På ICA har vi reklam på TV-monitorerna i närheten av kassorna. 
 • Mars - Ljuset riggas!!

  2022-07-12
  Den 1 mars och äntligen riggar vi ljus och finslipar det sista på scenografin. Det närmar sig med stormsteg.
  Christer Billström vår ljusdesiger är på plats med ljus från Västmanlands Teater. Kent Niklasson som tillsammans med Kim har byggt hela skeppet Charlotta har fixat bakstycken så skeppet ser högre ut och poppar ut mot den svarta fonden. 
 • Februari - Martina repar stormen på plats

  2022-07-12
  Äntligen fick vi till det så Martina kunde komma och jobba en sista gång med stormen på plats på Forumteatern. Gudars sicke fart det blev... nu längtar vi till premiären!!  
 • Februari - många vill in på Forum

  2022-07-12
  En av dagarna i februari fick vi sluta repa lite tidigare. Då hade PRO hyrt in sig i lokalen. Vi passade på att lyssna på lite musik innan bussen kom.
 • Februari - rep av akt 2

  2022-07-12
  Vi jobbar vidare med finslipning. Skönt att träna i scenkostym så man lättare kommer in i känsla och roll. När gästisarna är borta får vi hoppa in för varandra. Hamza kan de flesta av rollerna.
 • Februari - dans med Susan på scen

  2022-07-12
  Den 17 februari kom Susan och vi jobbade med danserna på plats på scenen, några dansade från åskådarplats men alla deltog!
 • Februari - rep med gästisar

  2022-07-12
  Äntligen kan vi vara alla samlade. Vi testar scener där vi är många. De ändras om, testas och ändras igen. I kyrkoscenen flyttar vi hela scenografin och vänder på spelet. 
 • Januari - rep på Forum

  2022-07-12
  Vi kämpar på i pandemin och önskar att vi snart kan spela. Skönt att träna på plats, då händer det grejer!