23 april, Mozart i Västerås

Den här morgonen var allt lite annorlunda, vi skulle åka till Västerås och se föreställningen Mozart. Lasse, Hansa och Maria körde bussarna. Mozart är en dans och teater föreställning av kooperativet Draothea. Vi har tidigare besökt varandras verksamheter och nu skulle vi få se deras föreställning. Resan gick bra och alla var förväntasfulla.

pvgin
På väg in i Culturen
varrdom
Var är alla....
hrkommrvi
Här kommer vi....
milo
Milos första föreställning, en tupplur innan det börjar...
isalongen
Inne i salongen innan det börjar.

Det blev en helt fantastisk teater och dans föreställning skulle det visa sig! Med en otroligt vacker ljussättning, scenen var nästan tom och det blev väldigt stilrent. Kläderna var fina och skådisarna/dansarna var verkligen duktiga, uttrycksfulla och säkra i sina roller. Det började lätt och lekfullt men det blev mer och mer dramatiskt, kulmen var när Mozart dog och på hans begravning. Då var det inte långt från tårarna på flera av oss. Det är så häftigt med koreografi och dans, flera av oss blev väldigt sugna på att prova på. När vi kom tillbaka till Köping pratade vi om föreställningen och alla tyckte mycket om den, till och med Urban som är väldigt kritisk med det han ser. Vi tackar Draothea för föreställningen och hoppas att vi får se mer av er!!!

frestllning
Aj aj...man får inte ta bilder under föreställningen...men hur kan man låta bli när det är så vackert??
appldtack
Applåd tack!
njdensamble
Nöjda och glada med all rätt!
sara
Sara intar sin plats inför hemresan...
senankomst
Vissa smiter in på kondis och handlar innan hemfärd !!!

Eftermiddagen gick åt till repetition....vi var ganska trötta när dagen var över. Maria och Milo stannade kvar och var med för att se hur långt vi har hunnit.