25 februari - Repetition och PR utskick

Åter torsdag och repetition för Änglarna. Morgonen startades som vanligt med genomgång av dagens arbete. Vi hade uppvärmning med dans till 70-tals musik "Åhh åhh åhh tjejer" lyfte nästan taket på Hagateatern (hade det inte varit så mycket snö på taket hade det säkert inte varit kvar idag) Sedan gick vi igenom slagsmålsscenen och alla slagskämpar fick prova. Lagom till fikat kom Tomas Winter som ska spela flöjt i föreställningen. Efter kaffet bytte alla om och vi hjälptes åt att bygga scenen. Så var det dags för ett genomdrag av första halvan av pjäsen. Tomas tittade på och provade lite på flöjten.

sebastian_dricker_kaffe
Sebastian i roll som drängen Alfred dricker kaffe.

oskar_herren
Drängen Oskar står "lite rädd och ledsen" inför guds kritiska ögon.

gud
En förlåtande gud släpper in drängen i sitt rike.

På eftermiddagen fick vi först besök av Fritz Carlsson som ska spela dragspel i föreställningen sen delade vi på oss i mindre grupper. Ett gäng - Olle, Kim, Sara K, Sofie, Sebastian, Jonathan och Sara B tränade scener i salongen.
PR gruppens - Petra och Göran fick förstärkning av Urban. Deras uppdrag var att skriva adresser på  kuvert med info om föreställningen. Breven skickades till länets alla Fritidskonsulenter för spridning av dagtids föreställningarna till alla dagcenter m.m.

prgrupp
Göran och Petra skriver adresser....

pr_postar_pr
...lägger i infobrev....

pr_slickar_brev
... slickar igen kuvertet.

Maria Berg och Mia hade ansvar för att skära frukten till eftermiddags fikat.

mia_maria_skar
Mia och Maria i köket

maria_skar_frukt
Maria skär koncentrerat.

Tobbe och Kristinas uppdrag var att gå ut med sopor till sopsorteringen samt köra ut några svarta praktikablar till teaterns garage.

kristina
Kristina är på väg att kasta sopor.

tobbe_kristina_garaget
Tobbe och Kristina är på väg till garaget.

tobbe__garaget
 Tobbe balanserar praktikabel koncentrerat.