26 maj - Vi kör kärra på kärra

Onsdagen den 26 maj träffade Carina och Maria vår blivande kusk Alexzandra för att gå igenom lite praktiskt kring föreställningen. Det resulterade i ett riktigt äventyr.

Kusken skulle nämligen åka till Gotland den 1 juni och kommer tillbaka dagen innan genrepet och hästen behöver prova att köra in sig på kärran innan dess. Så efter att vi pratat praktiska göromål och tittat på spelplatsen bestämde vi oss för att frakta över hästkärran till hästen i Arboga på stört. 
Vi fick tag i Kalle Wiklund som befann sig på Whiskyprovning i Skottland han lånade utan några som helst problem ut sin kärra, så fixade vi så att vi kunde låna en bil med drag och packade vi in Milo i framsätet, Carina och Parviz där bak och Maria vid ratten. Åkte ut till Odensvi för att hämta bilen men Maud ringde och tyckte att det var bättre att vi tog deras bil, tillbaka in till Köping för att sätta på kärran på bilen så ut till Odensvi igen och sätta kärran på kärran. Till sist bar det av till Arboga och ut på landet till Arboga kuskarnas lada. Där lämnade vi av kärran och Carina var tvungen att för första gången i sitt liv backa med en kärra - men allt måste man lära sig!
Så till slut efter många om och men lämnade vi kärran och myggen för att bege oss tillbaka till Köping.

kusken
Vår kusk Alexzandra
hastkarran1
Vi tar av kärran från kärran

hastkarran2
Hästkärran rullas ner för backen.

En tapper Milo var trots att han emellanåt visade tydliga tecken på trötthet var vaken under hela färden glad och inte grinig en sekund. Det var kanske så spännande att han inte ville missa nåt.

milo_i_bilen
En smått trött Milo på väg hem

Dagen efter sov han desto mera. Tänk vad han får uppleva!