27 mars, Stormen kommer

Morgonpasset startade med skön klassik musik där vi gjorde små och mjuka rörelser. Vi fortsatte med en  kaotisk lek som heter  Karlsson till Persson . Därefter blev det svanskull. När vi blivit riktigt varma i kläderna var det dags för fika. 

svanskull
Svanskull

Denna torsdag hade vi bestämt att inte göra något genomdrag, istället ville vi prova och utveckla den storm som ska vara i början av pjäsen. Vi vill att den ska ta tag i publiken och vara en riktig upplevelse. Det är första gången som vi jobbar på detta sätt, att bygga upp en stämning med våra röster, trummor och vinor. En mycket spännande torsdag med andra ord!

stormenkommer
Stormen kommer...stormen kommer, höga vågor på däck...höga vågor på däck... vi delade in oss i grupper med olika tillrop.

rostuppvarmning
Vi provade att låta som lugna vindar och stormvindar
song
Känslofylld sång när Sebastian flutit in på land......lever du...lever du

sebastian
Sebastian innan han blir räddad av Fabian och Antonio...

Under eftermiddagen delade vi upp oss, Snö tränade sång med Göran och Sofie. Carina tränade olika scener som behövde förstärkas. sedan visade vi för varandra. När vi ätit vår eftermiddags frukt var det dags för lite valssteg, inte alltid så lätt. Dessa steg kommer vi troligtvis att använda i slutet i pjäsen.
vals
Vals är roligt!!
Avslutningsvis blev det en annorlunda men mycket intensiv dag, där vi lärde oss mycket nya saker.