30 april, vårfika

Efter fikat och uppvärming gick vi igenom pjäsen, med alla ändringar som vi gjort de senaste gångerna. Det kändes riktigt bra att tänka igenom, hur var det nu igen. Under förmiddagen fick vi besök av Hanna och lilla Melvin. Lilla och lilla han vägde 4100 när han föddes. Han var så söt. Eftersom han sov, så väntar vi med att få hålla honom till han kommer på besök igen.

petra
Petra gör Malvolios entré
melvin
Hanna lägger Melvin tillrätta.

Idag hade vi bestämt att ha en kortare dag och sluta kl. 14.00 precis som de andra Dagcenter gör en sådan här dag. Därför passade det bra med städning på eftermiddagen. Vi delade upp oss i grupper. Några städade salongen, någon foajén, och gradängerna. De andra fick uppgiften att koka kaffe och duka. Den tredje gruppen fick handla jordgubbar och vispa grädde. Allting flöt på och alla gjorde sin uppgift med stor inlevelse. Sedan var det förstås nån som passade på att gå igenom sitt manus på kontoret, skriva ner viktiga saker och så...

sarab
Sara sopar i salongen
jonatan
Jonathan svabbar golv med säker hand.
kristina
Kristina tar ansvar för foajén
olle
Olle dammsuger i gradängen
urban
Urban svabbar med väldig fart
mia
Mia hittade sina egna uppgifter.....
fika
Petra fixade dukning och kaffe

Under fikat gjorde vi en utvärdering om tiden som varit och hur vi går vidare. Alla fick svara. Vi hann precis färdigt till klockan 14.00 eftersom vi kortade av lunch rasten betydligt.

jordgubbar
Det här smaskade vi på tillsammans med kladdkaka och grädde!!

Efter vi slutat var det två tappra deltagare som hjälpte till att plocka undan och diska. Jag säger bara det, vilken underbar grupp!