7 maj - TV4 på besök

En effektiv, innehållsfylld men ändå väldigt lugn torsdag. Denna dag var Maria och Milos första arbetsdag efter Milos ankomst. Vi startade med ett muntligt frosseri i glass då dagens fråga var
- Vilken är din favoritglass?

milo
Milos första dag med Änglarna.

Efter detta värmde vi upp våra röster i Carinas röstuppvärming. Sen dansade vi bort några kalorier i en Änglabalett. Under uppvärmingen dök Hanna och Melwin upp för att vara med oss under dagen. Änglarna är snart som ett värsta dagis. Vi avslutade morgonpasset med att gemensamt bygga upp scenen.

hanna_melwin
Hanna och Melwin.

Så fyllde vi på kalorierna med fika - smörgås och kaffe/te. Efter fikat började vi repetera från första scenen och framåt.
Det gick jättebra och energin var på topp för alla. Scenerna med Tobias Rap, Andreas Blek av Nosen, Maria, Elisabet och Malvolio blev otroligt bra med mycket skratt och stoj.
malvoliojpg
Malvolio ler så han får flera linjer i ansiktet än kartan med hela Ostindien.

Vi hann enda fram till scen 24 innan vi bröt för lunch.
Efter maten tog vi tag i de fyra scenerna som återstod. Under repetitionen kom TV-teamet från TV4 och filmade för de nya avsnitten av I en annan del av Köping. De var med och filmade oss resten av dagen.
tv4
TV-teamet filmar en scen med Orsino och Viola/ Cesario
faktning
Ett äventyr vi följer med!!
Vi tränade igenom pjäsen sedan repeterade vi några av scenerna från starten. Sedan var det dags för eftermiddags-frukten.
fika2
TV4 filmar när vi är nyttiga
fika
Paus i Alenius café
Efter fikat delade vi upp oss lite. Carina repeterade med ett gäng inne i salongen medans Maria tog med sig Annelie, Kristina och Sara till Reklamtryckeriet för att fixa med vår affisch till Trettondagsafton.
reklamtryckeriet
tony
Änglarna på Tonys kontor
lina
Lina som ska göra vår affisch
annelies_bror
Annelies bror
tryckeriet
Kristina och Hans inne i själva tryckeriet
skarmaskin
Sara kollar så att allt går rätt till vid skärmaskinen.

Det var inte bara TV4 som kom på besök Henry Segerström kom också på besök för att fotografera gruppens arbete. Dessutom kom Kalle Wiklund och repeterade med oss. Han ska spela kapten under skeppsbrottsscenen. Sen ska han vara prästen som viger Olivia och Sebastian. Scenerna blir jättebra med Kalle och vi är glada att han vill vara med.
frieri
Kalle som prästen viger Sebastian och Olivia.