Emma Fernström

Nu är det jul igen

2009-12-08 00:00

Spelades av teaterskolan 8-11 år gruppen "Teaterstjärnorna". Paketen försvinner från tomteverkstan. Spåren leder till trollen men kommer de att erkänna varför de tog pakten och berätta var de är?

ts_gruppbild

Premiär
8 december 2009

Spelplats
Hagateatern

Regi
Ida Johansson, Emma Fernström och gruppen.

Text
Ida Johansson

Scenografi, kostym, rekvisita
Ida Johansson, Emma Fernström

Ljus
Daniel Löthskog

Aktörer
Teuta Musaj
Linnéa Söderqvist
Emelie Eriksson
Elsa Halldén
Nathalie Frejdig
Lina Johansson
Ella Lindell
Melinda Karlsson
Anna (Johansson)

ts_repbild1
ts_repbild3

Skogsresan

2006-05-09 00:00

 

 

 

 

 

Skogssaga

2005-05-26 00:00

Teaterskolan 7-9 år, grupp "Röda pricken". En riktig förväxlingssaga som börjar med att en liten djävul försöker lära sig svära och vara elak. Det skall man om man är en liten djävul fast han egentligen skulle vilja vara söt och snäll. I skogen träffar han en älva som försöker hjälpa honom. Av skogstrollen får den lilla djävulen veta att om han kan hålla Gammeltrollet vaken i mera än ett dygn får han en önskning uppfylld. Det är inte så lätt eftersom Gammeltrollet är vaken bara en gång per år, nämligen vid den stora skogsfesten. I skogen bor det också en häxa, hon är kär i trollkarlen men han är inte kär tillbaka. Hon gör en häxbrygd som ska få trollkarlen att besvara hennes känslor. Så på festen ser älvan och djävulen till att det är Gammeltrollet som dricker av brygden. Och när man blir kär vill man ju inte somna...
 

En dag i Lilleputtelandet

2004-05-12 00:00

Teaterskolan 7-9 år, gruppen Lilla och ledarna. En resa in i sagolandet. Pojken Birre följer med fen Belinda in i sagans värld på jakt efter prinsessans guldfågel. De möter diverse figurer - fröken Nyckelpiga, Mormor Sicka, Tummeliten mfl.