Karin Berglund

Nyårsrevy Köpings KOMMUNikation

1989-12-31 19:00

Temat för revyn var kommunikationer. Det finns mycket som kan ingå i det temat från allmänna kommunikationer till högst privata, från det globala till det mycket lokala. Människors möten med varandra, med fördomar, med fördomar med olika kulturer med sin omvärld, inklusive tekniken... om våra möjligheter att göra oss förstådda. Revyn innehöll nummer om tex. det ny öppnade Smedjan sång till Café Saga, Raggaren Roger och hans Amason, Elisabet Samuelsson och Conny Wennermo i sandlådan. Till och med "Stora gatans Valle" dök upp och hytte med sin käpp i revyn

kopings_kommunikation
Foto Okänd

Nyårsrevy På tiden i Köping

1988-12-31 19:00

1988 bestämde sig Hagateatern för att göra en uppsättning som både skulle locka publik till Hagateatern och där alla grupper i föreningen kunde vara med. Innan hade flera grupper arbetat var för sig nu samlades alla krafter till en gemensam Nyårsrevy.
Ungdomsgruppen, nybörjargruppen, Tjejen i aspen gruppen, Vuxengruppen och Personalteatern fick i uppgift att spåna på temat "Tid". Resultatet blev nitton scener. Iförda försvarets undertröjor och långkalsonger levererade skådespelare och musiker Hagateaterns första Nyårsrevy med premiär på Nyårsaftonen 1988.

revy_tanter